Werkwijze

Wanneer je contact met mij opneemt hoor ik graag kort wat de zorgsituatie is en welke hulpvraag je hebt. (Dit gesprek is gratis)

Ik noteer je naam, adres, telefoonnummer en email adres. De informatie over je situatie die je geeft zet ik in een kort verslag en dit ontvang je via de mail. Daarnaast ontvang je inloggegevens voor je dossier. In dit dossier kun je zelf een afspraak maken (voor het intakegesprek) op het moment dat het jou het beste uitkomt. 

De afspraak kan bij je thuis plaatsvinden, wanneer je dat liever niet wilt mag de afspraak ook bij een locatie bij jou in de buurt zijn (telefonisch/ beeldbellen/ chatten zijn ook mogelijkheden). 

De algemene voorwaarden, privacyverklaring en klachtenregeling zijn te vinden onderaan de website.

afspraak maken voor contact

Intakegesprek

(dit gesprek duurt 1 á 1,5 uur)

Tijdens onze afspraak maken we verder kennis en vertel je wat de situatie precies is. Het doel van dit gesprek is dat ik een goed beeld krijg van jouw vraag. Hierbij komen de verschillende terreinen (zorg, welzijn, werk, wonen en inkomen) aan bod.

Naar aanleiding van dit gesprek maken we afspraken over het vervolg.

Vervolg

Het vervolg is afhankelijk van jouw wensen en situatie. Hierover houden we contact, ik onderneem geen stappen die we niet hebben besproken. 

In sommige situaties is het nodig dat ik namens jou contact opneem met instanties. In dat geval heb ik een machtiging van je nodig.

Registratie

Om aan de wet en regelgeving te voldoen voor het registreren van persoonsgegevens maak ik gebruik van een cliëntdossier via James-Software. Dit systeem is beveiligd en werkt volgens de vereiste keurmerken.

Door dit systeem kan ik je toegang geven tot de gegevens die ik verwerk. Ook kun je hierdoor de gemaakte afspraken inzien en aanvullingen doorgeven.

Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Kosten

Ik werk op basis van een vast uurtarief. Informatie hierover is te vinden op de pagina over de ‘vergoeding en kosten‘. Op deze pagina kun je ook lezen op welke manieren je eventueel gebruik kunt maken van een vergoeding in de kosten.