Silvia

mantelzorger voor partner

Fijne gesprekken gehad met Tanja. Denkt goed met je mee en geef tips om deze lastige situatie door te komen. De laatste duw die ik nog nodig had is mij nu gegeven.

Dank hiervoor!
Hoop/denk dat ik het nu alleen kan.

Anoniem

Zeer goed geholpen in deze ondoorzichtige wereld van bureaucratische regels en wetgeving in dit land want waar moet je aankloppen. Alles is complex zonder hulp van expertise voor leken bijna niet te doen!

Meneer Bisselink

Toen ik chronisch ziek werd, gingen wij als gezin op zoek naar antwoorden op hulpvragen, zoals bijvoorbeeld opvang voor kinderen. Door de wirwar van info op internet kregen we hier geen antwoorden op. 


Umero gaf ons die antwoorden met nog extra inzichten van mogelijkheden en hulp bij het leggen van contacten of het regelen ervan. Dit was erg fijn en een last van onze rug.

Karin

Ik was zeer blij met de hulp van Tanja. Meerdere keren was mijn vraag voor huishoudelijke hulp afgewezen, terwijl ik het eigenlijk zo nodig had. Mijn man moest volgens de instanties maar stoppen met zijn vrijwilligerswerk waarbij hij veel voor de burgers en gemeente doet.

Samen met Tanja hebben we een heel plan geschreven waaruit bleek dat de hulp zo nodig was. Alle contacten liepen via haar, zodat ik veel minder stress had. Het heeft even geduurd, maar de huishoudelijke hulp is toegekend. 

Als ik deze strijd zelf aan had moeten gaan had ik allang opgegeven. 

Anja

Mantelzorger voor moeder

Erg blij met de hulp van Tanja, door haar kreeg ik weer rust in mijn hoofd, ze is betrokken en denkt mee, nam geregeld kontakt op zonder dat ik er naar hoefde te vragen.

Hartelijk dank daarvoor!

Ineke

Ik heb contact opgenomen met Tanja van Umero omdat ik het even niet meer wist met betrekking tot de WLZ indicatie van mijn moeder. We waren hier al een tijdje mee bezig en toen de indicatie er eindelijk door kwam was mijn energie op.

Ik heb contact gezocht en ben door Tanja prettig te woord gestaan, al vanaf het eerste moment kwam er een stukje rust. En die had ik als mantelzorger echt nodig. Na een persoonlijke intake zijn we gaan kijken wat Tanja voor mij kon betekenen en is ze voor mij aan de slag gegaan. Alles heel persoonlijk.

Tanja kan goed luisteren en ik voelde me begrepen.

Ik zou Umero zeker aanbevelen!